CUPPONE - proizvodi za pripremu pizze

Objavljeno 18. veljače 2016

CUPPONE - 50 godina iskustva


Linija Cuppone proizvoda za pripremu pizze je dizajnirana za jednostavnu pripremu pizza, te kombinacijom mješalica za tijesto, strojeva za oblikovanje tijesta i pećnica za pizzu, možete svaki puta napraviti savršenu pizzu bez puno muke.

Cuppone proizvode možete kupiti u paketu ili pojedinačno, a iz velikog izbora opreme, možete izabrati ono što vam najviše odgovara.

Cuppone Vam nudi svu opremu koja će vam ikada trebati, po dostupnoj cijeni. Za razliku od tradicionalnih krušnih peći, Cuppone oprema nije skupa ni teška za održavanje, izrazito je energetski efikasna, te nudi povoljnu alternativu, bez gubitka kvalitete.

Linija CUPPONE proizvoda

CUPPONE mješalica za tijesto


Cuppone mješalica za tijesto predstavlja prvi korak ka izradi savršene pizze. Savršeno izmiješano tijesto je preduvjet da svaka pripremljena pizza bude jednake konzistencije i teksture. Dostupne u dvije verzije, Cuppone mješalice su jednostavne za upotrebu, te za samo 20 min izmiješaju savršeno tijesto. Uz to što su izađene od izdržljivih materijala, svojim izgledom, predstavljaju estetski dodatak svakoj komercijalnoj kuhinji.
CUPPONE mješalica za tijesto

CUPPONE STROJEVI ZA OBLIKOVANJE TIJESTA



Cuppone strojevi za oblikovanje tijesta u savršene oblike i debljine su slijedeći korak do savršene pizze. Cuppone je prvi izumio i patentirao stroj za oblikovanje tijesta, koji je danas neizostavan u kuhinjama koje trebaju pripremiti velik broj pizza u kratkom roku. Strojevi su dostupni u 5 veličina (u dimenzijama od 300 do 500 mm), omogućuju precizno određivanje debljine tijesta, te uz pomoć tankog površinskog sloja škroba, osiguravaju savršenu teksturu, te skraćuju vrijeme pripreme.



CUPPONE stroj za oblikovanje tijesta

CUPPONE pećnice za pizzu



Glavna komponenta kod pripreme pizze je vrhunska pećnica. Cuppone pećnice za pizzu predstavljaju treći korak do savršene pizze. Široka paleta Cuppone pećnica je uz savršenu pizzu, sposobna i za pripremu drugih jela kao što su razne tjestenine, pileća krilca, te ostala zapečena jela.


GIOTTO

Cuppone Giotto električna pećnica je prva koja ima zakretnu podlogu za pečenje. Dostupna u 2 veličine, ova prekrasna pećnica je savršena za otvorene kuhinje, a uz pomoć napredne tehnologije i automatsko programiranje, ispeče pizzu za 2-5 minute. Uz maksimalni kapacitet od 200 pizza na sat, savršena je za velike objekte.

Giotto linija - CUPPONE MICHELANGELO

Cuppone Michelangelo električne pećnice su najnovija premium linija digitalnih pećnica. Prekrasan dizajn koji će privući pažnju svakog gosta, te vrhunske performanse predstavljaju savršen izbor za svaki vrhunski ugostiteljski objekt. Cuppone Michelangelo električne pećnice imaju revolucionaran sustav regeneracije topline, koji za vrijeme dok su vrata pećnice otvorena, automatski cirkulira toplinu natrag u komoru, te tako smanjuje gubitak topline.

Michelangelo linija - CUPPONE EVOLUTION

Cuppone Evolution električna pećnica sa svojim jedinstvenim dizajnom vješto koristi neiskorištene kutove u kuhinji. Uz pomoć sustava digitalnog upravljanja ima mogućnost odabira temperature komore, diferencijalne kontrole snage gornjih i donjih grijača, kao i upotrebu raznih programa pečenja i čišćenja.

Evolution linija - CUPPONE TIEPOLO

Cuppone Tiepolo električne pećnice su dizajnirane kao ekonomična linija, zadržavajući pri tome dizajn i energetsku učinkovitost skupljih linija pećnica, ali bez digitalnog upravljanja.

Tiepolo linija - CUPPONE TIZIANO

Cuppone Tiziano električna pećnica je idealna za manje pizzerije, caffe barove, te dostave. Pomoću nezavisne kontrole temperature gornjih i donjih grijača, te maksimalne temperature od 450oC, Cuppone Tizino pećnice su savršen izbor za svakoga tko traži kompaktne, vremenski učinkovite pećnice koje proizvode konstantno kvalitetne rezultate.

Tiziano linija - CUPPONE PLINSKE PEĆNICE

Također, Cuppone u svojoj liniji ima i plinske pećnice, koje svojom robusnošću i trajnošću mogu zadovoljiti razne zahtjeve.

Plinska linija - CUPPONE